CIOFF CZ

Prohlášení o přístupnosti

Základní informace

Tyto stránky splňují všechny důležité zásady přístupnosti podle metodik Blind Friendly Web, WCAG 1.0 a pravidel tvorby přístupného webu dle zákona č. 365/2000 Sb. o ISVS (informační systémy veřejné správy) novelizovaných zákonem č. 81/2006 Sb. Samotný metodický pokyn (PDF, 231 kB) navazuje na vyhlášku č. 64/2008 Sb., o formě uveřejňování informací souvisejících s výkonem veřejné správy prostřednictvím webových stránek pro osoby se zdravotním postižením (vyhláška o přístupnosti).

Obsah webu

Písmo webu je definováno pomocí relativních jednotek a lze jej zvětšovat a zmenšovat nastavením internetového prohlížeče. Chcete-li tedy velikost písma upravit, učiňte tak v nabídce Zobrazit → Velikost textu.

Veškerý obsah webu je organizován hierarchicky. Informaci o tom, kde se v hierarchii webu právě nacházíte, naleznete pomocí "drobkové navigace" (Nacházíte se zde:).

Přehledný výpis všech stránek dle struktury webu je k dispozici formou mapy webu.

Klávesové zkratky (accesskeys)

Prohlížíte-li tento web bez pokročilého formátování, mohou vám pohyb na stránkách usnadnit následující klávesové zkratky:

Doporučená rozšíření prohlížeče

Na tomto webu mohou být vybrané informace (dokumenty) nabízeny ve formátech PDF, DOC, XLS nebo PPT. Tyto specifické formáty umožňují zachovat formátovací a typografické prvky, které v podobě XHTML nejsou dostupné.

  • k prohlížení dokumentů PDF je možné zdarma stáhnout program Acrobat Reader.
  • k prohlížení dokumentů DOC, XLS a PPT je možné zdarma stáhnout příslušný program.

Kontakt

V případě problémů s přístupností obsahu či funkčností tohoto webu, kontaktujte prosím webmastera.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.